View online
Curtec
 
CurTec voert productie op
Bekijk online voor animatie

Hoe gaat u om met de huidige crisis? Heeft u te maken met supply chain problemen? Met de opkomst en evolutie van COVID-19 neemt CurTec de noodzakelijke stappen om haar medewerkers en leveranciers te beschermen, productie en levering op peil en productkwaliteit hoog te houden.


Met name in deze onzekere tijden willen we onze reputatie als betrouwbare verpakkingsleverancier waarmaken. We hebben daarom de productie opgevoerd en leggen extra voorraden aan om in de komende weken de levering van high performance verpakkingen zeker te stellen.

Indien u te maken krijgt met supply chain verstoringen, neem dan gerust contact op met CurTec. Ons team is operationeel en zit klaar om in uw verpakkingsbehoeften te voorzien.

Wij wensen u en uw collega’s en naasten het allerbeste in deze moeilijke tijd.
 
 
Goud-status voor MVO-beleid hernieuwd
Voor de tweede keer sinds haar deelname heeft EcoVadis het MVO-beleid van CurTec met goud beloond. Daarmee behoort CurTec op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen tot de top 5% van de 60.000 bedrijven die bij dit wereldwijde platform zijn aangesloten. Meer weten
 
Nieuwe evenementendata
Vanwege de Corona-crisis zijn diverse lente-evenementen uitgesteld tot later dit jaar. Zelfs de prestigieuze verpakkingsbeurs Interpack is uitgesteld tot februari 2021. Bekijk de geüpdate evenementenkalender
 
CurTec ontwerpt, produceert en distribueert high performance kunststof verpakkingen voor de farmaceutische en specialty chemicaliën industrie, waar hygiëne, veiligheid en kwaliteitszorg onontbeerlijk zijn. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op:

curtec.nl@curtec.com

+31 88 808 2051

Spoorlaan Noord 92, Rijen (Nederland)
CurTec heeft u deze e-mail gestuurd omdat u in onze CRM bent opgenomen
Uitschrijven  |   Uw profiel wijzigen  |   Privacyverklaring

Volg CurTec op LinkedIn en Facebook