View online
Curtec
 
Zie hoe onze held een lumineus duurzaam idee uitvoert
 
Nieuwe Biobased verpakkingen
Biobased verpakking is een geweldig alternatief voor bedrijven die duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel hebben. Op verzoek van klanten gaan we de komende maanden een aantal nieuwe inhoudsmaten aan de range toevoegen. Meer weten
 
 
Belangrijke eindejaarsinformatie

Houdt u er alstublieft rekening mee dat als gevolg van de Brexit de doorlooptijden voor leveringen aan het VK in december en januari mogelijk langer zijn vanwege de verkeersdrukte in de havens. De vertragingen daar kunnen duren totdat men gewend is aan de nieuwe douanesituatie.

Bepaalde gebieden in de VS (voornamelijk New York en Chicago) kampen ook met leververtragingen als gevolg van de huidige Coronacrisis en het tekort aan arbeidskrachten in de logistieke sector.

Bestelt u alstublieft uw goederen zo vroeg mogelijk.

Onze verkoopbinnendienst staat tot uw beschikking voor al uw vragen en is u graag van dienst. Onze responstijd kan echter iets langer zijn vanwege de beperkingen van het thuiswerken. CurTec is voor de feestdagen gesloten van 24 december 2020 tot 4 januari 2021.

Uw CurTec-team
 
CurTec ontwerpt, produceert en distribueert high performance kunststof verpakkingen voor de farmaceutische en specialty chemicaliën industrie, waar hygiëne, veiligheid en kwaliteitszorg onontbeerlijk zijn. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op:

curtec.nl@curtec.com

+31 88 808 2051

Spoorlaan Noord 92, Rijen (Nederland)
CurTec heeft u deze e-mail gestuurd omdat u in onze CRM bent opgenomen
Uitschrijven  |   Uw profiel wijzigen  |   Privacyverklaring

Volg CurTec op LinkedIn en Facebook